Rövidhírek Skóciából

A Blackpool nyári skóciai edzőtáborának második hetét kezdte meg, a képek szerint alapvetően jó hangulatban. Hogy Skócia ómennek mennyire teszi meg, arról csak annyit, hogy tavaly is ott készültünk fel a szezonra, aminek aztán "gyönyörű" kiesés lett a vége...

0 Tovább

Már jobbhátvédünk is van

Ma befutott a Blackpool ötödik nyári szerzeménye is: a 25 esztendős, 191 centis jobbhátvéd, Kelvin Mellor írta alá a "szokásos" 1+1 éves szerződését. Szükség volt rá, hiszen ezen a poszton eléggé kiüresedtünk a kiesést követően: Hayden White kölcsönszerződése lejárt, a veterán Emmerson Boyce-ra pedig mi nem tartottunk igényt. Kellett hát mindenképpen valaki, s bízzunk benne, hogy a Plymouth gárdájától érkező bekk megoldás lehet.

0 Tovább

Taylor a negyedik

Június közepén három nap alatt három új szerzemény leigazolását jelentette be a szégyenszemre a negyedosztályba kiesett Blackpool. A frissen kinevezett menedzser, Gary Bowyer tehát jól indult, a napokban pedig nem csupán megkezdte felkészülését a csapat a következő idényre, hanem megérkezett a negyedik új játékos is: a Walsall 30 éves balhátvédje, Andy Taylor.

0 Tovább

blackpoolfc

blogavatar

Az angol ligában szereplő Blackpool FC labdarúgócsapatának magyar szurkolói blogja

Utolsó kommentek