A második helyezettek ellen megy

A Blackpool idei nem túl jó szezonjának fénypontja egy pár héttel ezelőtti BL-kedd napja volt, amikor az akkor második helyen álló Portsmouth látogatott a Bloomfield Roadra, s utazott aztán haza egy kiadós 3-1-es vereséggel a tarsolyában. A fájó idegenbeli kudarcaival lassan ebben a ligában is a kiesés szélére sodródó Mandarinok szombat délután ismét az éppen aktuális második helyezettet fogadták, s a négy hete veretlen, remek formában lévő Doncaster is megkapta a magáét Blackpoolban...

0 Tovább

Nincsenek szavak...

A Cambridge elleni hazai "bravúrdöntetlent" követően Lancashire-i derbire utazott a Blackpool szombat délután. Most azonban már nem a Blackburn, vagy éppen a Burnley volt az ellenfél, mint az elmúlt években, ennél sokkal jobban leadtuk. Az Accrington Stanley csapata látta vendégül a mieinket, s úgy mehettünk hozzájuk: ha nyerünk, eléjük tudunk kerülni a táblázaton... Természetesen nem nyertünk, mert bár a 88. percben még nálunk volt az előny, némi játékvezetői rásegítéssel a végén jött a dráma, a csereként beállt Romuald Boco duplájával fordított és nyert az Accrington.

0 Tovább

Ez volt a 12. forduló

A Blackpool az utolsó pillanatban mentett pontot hazai pályán a Cambridge ellen múlt szombaton, így a végén még örülnünk is kellett az egyébként hatalmas csalódást jelentő döntetlennek. Bármit is állít a szakmai stáb a játékosokkal karöltve, a mostani Blackpool egy nagyon halovány állomány, s valójában semmi esélye sincs a harmadosztályba oly' hőn áhított visszakerülésnek... De mindegy is, a kudarcokhoz az elmúlt években már elég rendesen hozzászoktunk, nézzük inkább, mi történt közben a többi stadionban!

0 Tovább

A gyönyörű szabadrúgások meccse

Szombat délután már idei 12. bajnoki mérkőzését játszotta a Blackpool. Az ellenfél az a Cambridge United volt a Bloomfield Road-on, amely sokáig nyeretlenül utolsó volt a tabellán, elmúlt három bajnokiját azonban zsinórban megnyerte. Nem várt tehát ránk könnyű meccs, mégis a győzelemben bíztunk. Bár a játék képe alapján ennek össze is kellett volna jönnie, a végén mégis örülhettünk még a döntetlennek is...

0 Tovább

Ez volt a 11. forduló

Szombaton története első bajnoki mérkőzését vívta egymás ellen a Crawley és a Blackpool, s természetesen a mieink ezt a meccset is képesek voltak elveszíteni. Az elmúlt esztendőkben rengeteg arcpirító kudarchoz és kieséshez szokott Blackpool-szurkolók még így is nehezen térnek napirendre afölött, hogy már Crawley-ban is képesek vagyunk kikapni, de ugyanez volt a szezon elején játszott Morecambe-meccs után is, és nyilván nincs még vége... Addig is érdemes áttekinteni, mi történt a League Two legutóbbi fordulójának többi színterén!

0 Tovább

Gyűjtjük a zakókat

Kedd este a számunkra (is) harmadik számú kupasorozat, a Checkatrade Trophy csoportkörének második fordulójában léptünk pályára, a Bolton Wanderers otthonában. Az első fordulóban Vassell duplájával vertük otthon 2-1-re a Cheltenhamet, míg a Bolton odahaza kapott ki simán az Everton U23-as csapatától. Ezek alapján elvileg nem voltunk esélytelenek a Macron-stadionban, de egy korai gólnak köszönhetően - a hétvégi, Crawley elleni idegenbeli bajnokinkhoz hasonlóan - ismét 1-0-ás vereséget szenvedtünk.

0 Tovább

Szöglet hozta el a vesztünket

Kedd késő este még fesztiválhangulat volt Blackpoolban, hiszen a tabella alja felé gyötrődő csapatunk simán verte a második Portsmouth-t. Utána mindenki azt hangoztatta, hogy a sikernek akkor van csak igazán értéke, ha szombaton a Crawley Town otthonában is nyerni tudunk. Nos, nemhogy nyerni nem tudtunk, de egyenesen vereséget szenvedtünk, azaz a Portsmouth legyőzésének a begyűjtött három ponton túl tényleg nem sok értéke maradt... Lendületet legalábbis a jelek szerint nem merítettünk belőle.

0 Tovább

blackpoolfc

blogavatar

Az angol ligában szereplő Blackpool FC labdarúgócsapatának magyar szurkolói blogja

Utolsó kommentek