Csarnoklakók II. - Harry Bedford

A Blackpooli Hírességek Csarnokába az 1950-es évek előttről beválasztott játékosok sorában a már bemutatott Jack Parkinsont a sorozat újabb részében most Harry Bedford követi.

0 Tovább

Csarnoklakók I. - Jack Parkinson

2006. augusztus 22-én a Blackpool FC történetének egyik leghíresebb labdarúgója, Jimmy Armfield adta át a köznek a Blackpooli Hírességek Csarnokát (The Blackpool F.C. Hall of Fame). A klubtörténet jeleseit hat kategóriába sorolták időrend szerint (az 1950-es évek előtti korszak, majd évtizedenként az ötvenes, hatvanas, hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes évek jelesei), minden kategóriában öt-öt futballista neve örökíttetett meg az utókor számára.

0 Tovább

Egy őrült meccs a múltból

A költözés indukálta múltidézés folytatódik a blogon, ismét egy régi posztot poroltunk le. 1952 őszén a története legszebb éveit élő Blackpool a Charlton Athletic ellen játszott egy olyan meccset, amit még ma is emlegetnek a Bloomfield Roadon és környékén. A mai divatnak (is) megfelelően, kövessük együtt percről-percre, hogy mi is történt!

0 Tovább

Kilátástalan támadójáték

A tavalyi szezonban a Blackpool még a másodosztályban szerepelt (igaz, bántóan simán esett ki tökutolsóként), míg szombati ellenfele, a Burton Albion a negyedosztályban futballozott (s ünnepelhetett ott feljutást bajnokként). A nem is olyan rég még kétosztálynyi differencia idén már olyannyira nem látszott, hogy mindkét harmadik ligás bajnokinkat a Burton nyerte, s 25 fordulót követően az újonc sárga-feketék vezetik a League One küzdelemsorozatát, míg a Blackpool a kiesést jelentő 21. helyre zuhant vissza. Azaz könnyen elképzelhető, hogy míg a Burton két év alatt két osztályt masírozik felfelé, addig a mi csapatunk ugyanennyi idő alatt ugyanezt az utat teszi meg, csak éppen fordított irányban.

0 Tovább

10 embertől sikerült kikapnunk

Az esztendő első mérkőzésére idegenbe utazott a harmadosztályban is a kiesés ellen küzdő Blackpool. Az ellenfél a tavaly még negyedik ligás, de most újoncként is a dobogón álló Burton Albion volt, az esélyek így egyértelműen ellenünk szóltak. Mégis fájó, hogy több mint egy félidőn át emberelőnyben játszva is sikerült elszenvednünk újabb vereségünket.

2 Tovább

blackpoolfc

blogavatar

Az angol ligában szereplő Blackpool FC labdarúgócsapatának magyar szurkolói blogja

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek