Csarnoklakók IV. - Jock Dodds

A Blackpooli Hírességek Csarnokába az 1950 előtti időszakból Jack Parkinson, Harry Bedford és Jimmy Hampson után negyedikként beválasztott skót támadó, Jock Dodds volt az első, akinek már jelentős klubkarrierje volt a Blackpoolba igazolás előtti időszakból is.

0 Tovább

Csarnoklakók III. - Jimmy Hampson

A Blackpool FC 1950 előtti időszakából a Hírességek Csarnokába harmadikként a klubtörténet mindmáig legtöbb találatát szerző gólvágója, Jimmy Hampson került be. A kezdeti néhány évtől eltekintve Hampson haláláig a Pool labdarúgója volt, melynek színeiben 1927 és 1938 között 373 hivatalos meccsen összesen 252 gólt szerzett (bajnoki mutatója 361/248). 0,68-as gólmutatóját látva nem csoda, hogy manapság is a Blackpool históriája legnagyszerűbb góllövőjeként tisztelik.

0 Tovább

A bíró a hibás...

Szombaton az FA Kupa harmadik köre miatt csonka fordulót rendeztek az angol harmadosztályban, azonban - mivel már ebben a kupában sem érdekelt - a Blackpool így is bajnoki pontokért szállhatott harcba idei első hazai mérkőzésén. A középmezőnyben helyet foglaló Port Vale végül elvitte a három pontot az esős, barátságtalan Bloomfield Road-ról. Hiába volt kiegyenlített a meccs, ha gólt csak a vendégek szereztek, miközben a mieink még saját pályájukon is csak szökőévente jutottak gólhelyzet közelébe.

0 Tovább

Szánalmas teljesítmény, újabb zakó

Mivel immár az időjárás is engedte, idei első hazai mérkőzésére futhatott ki ma délután a Bloomfield Road gyepére csapatunk, az ellenfél a középmezőnyben elhelyezkedő, nálunk 8 ponttal jobb Port Vale volt. A papírformát hazai pályán sem sikerült borítani, az egyre nehezebb helyzetbe kerülő, borzalmas teljesítményt nyújtó Blackpool zsinórban a harmadik bajnoki vereségét szenvedte el egy szörnyű meccsen.

0 Tovább

Kiraboltuk az Oldhamet

2016. január 7-ikének estéje mámoros pillanatokat hozott a Blackpool FC drukkerei számára. Az elmúlt hónapokban elképzelhetetlen volt, ami most történt: egyszerre két futballista is aláírta szerződését csapatunkhoz, ráadásul egyikük sem kölcsönben érkezett, s világgá sem szaladtak a blackpooli állapotok feltérképezését követően. S van bennük még egy közös: mindketten a szintén harmadosztályú Oldham Athletic gárdájától érkeztek hozzánk.

0 Tovább

blackpoolfc

blogavatar

Az angol ligában szereplő Blackpool FC labdarúgócsapatának magyar szurkolói blogja

Utolsó kommentek