Gyűjtjük a zakókat

Kedd este a számunkra (is) harmadik számú kupasorozat, a Checkatrade Trophy csoportkörének második fordulójában léptünk pályára, a Bolton Wanderers otthonában. Az első fordulóban Vassell duplájával vertük otthon 2-1-re a Cheltenhamet, míg a Bolton odahaza kapott ki simán az Everton U23-as csapatától. Ezek alapján elvileg nem voltunk esélytelenek a Macron-stadionban, de egy korai gólnak köszönhetően - a hétvégi, Crawley elleni idegenbeli bajnokinkhoz hasonlóan - ismét 1-0-ás vereséget szenvedtünk.

0 Tovább

Szöglet hozta el a vesztünket

Kedd késő este még fesztiválhangulat volt Blackpoolban, hiszen a tabella alja felé gyötrődő csapatunk simán verte a második Portsmouth-t. Utána mindenki azt hangoztatta, hogy a sikernek akkor van csak igazán értéke, ha szombaton a Crawley Town otthonában is nyerni tudunk. Nos, nemhogy nyerni nem tudtunk, de egyenesen vereséget szenvedtünk, azaz a Portsmouth legyőzésének a begyűjtött három ponton túl tényleg nem sok értéke maradt... Lendületet legalábbis a jelek szerint nem merítettünk belőle.

0 Tovább

Ez volt a 10. forduló

Kedd este, a Bajnokok Ligája csoportkörével párhuzamosan rendeztek teljes fordulót az angol negyedosztályú bajnokságban. A Blackpool nagy rangadót nyert a második helyezett Portsmouth ellen, így nem csoda, hogy kifejezetten jó hangulatban tekintjük át, mi történt a többi pályán.

0 Tovább

Nagy skalp a zsákban

Kedd este, a Bajnokok Ligája csoportmeccseivel egy időben teljes fordulót rendeztek az angol negyedosztályban, ami a League Two immár tizedik köre volt. A 16. helyezett Blackpool a második pozícióban tanyázó, jó formában lévő Portsmouth csapatát látta vendégül a Bloomfield Road-on. Erre utoljára 2011 őszén volt lehetőségünk bajnokin, az akkori másodosztályú döntetlent még a magyar sporttévé is élőben közvetítette, a Pompey egyik támadója pedig a később nálunk is megfordult Futács Márkó volt... Régi történet, most más körülmények közt találkoztunk - de legalább nyertünk!

0 Tovább

Ez volt a 9. forduló

Hiába került előnybe egy öngóllal korán a Blackpool a Crewe Alexandra vendégeként, megint nem tudott nyerni, így úgy tűnik, idén is a kiesés elkerülése lesz majd a csapat elsődleges célkitűzése. Pedig kellenének nagyon a győzelmek, mert a rengeteg iksszel ebben a ligában sem lehet semmire sem vinni. Az élmezőny mindenesetre lassan már látótávolságon kívülre kerül, ennek dacára azért érdemes megnézni, mi történt szombaton a többi stadionban.

0 Tovább

blackpoolfc

blogavatar

Az angol ligában szereplő Blackpool FC labdarúgócsapatának magyar szurkolói blogja

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek